FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

HITNO JE I VAŽNO !

Potrebna je pomoć našem dugogodišnjem prijatelju i kolegi s kojim su se mnogi od nas družili i plovili. Kapetan koji je mnogima pomogao i zaslužan za mnoge radosti provedene na jedrenju.

Nisu potrebne mnoge reči jer u ovom trenutku su važnija dela. Zato Klub Kapetana podržava ovu akciju i u celosti prenosimo apel Jedriličarskog Kluba Lamar


 

Kapetan Laza - Lamar
HITNO JE I VAŽNO !


Dragi prijatelji i poštovani jedriličari,
Obraćamo vam se sa vestima koje nažalost nisu lepe. Legenda našeg klupskog jedrenja i jedriličarske edukacije, osnivač jedriličarskog kluba Lamar, kapetan Lazar Jovanović, boluje od veoma ozbiljnog kancera. Bolest je uzela maha i u ovom momentu je neoperabilna.
Mi, njegovi učenici, prijatelji i poštovaoci okupili smo se da na svaki način pokušamo da pružimo pomoć kapetanu Lazi i njegovoj porodici.

Predstoji mu naporna borba, a za аdekvatno lečenje potrebne su mu vanredne terapije koje iziskuju značajna finansijska sredstva. U tu svrhu otvorili smo poseban račun u banci za pružanje materijalne podrške našem Kapetanu i komodoru kluba Lamar.
Sa vama smo delili mnoge lepe trenutke i verujemo da, snagom solidarnosti, zajedno možemo da pomognemo Lazi da prebrodi ovu tešku situaciju.

Račun na koji se može izvršiti dinarska uplata (Komercijalna banka):
205-9001008289270-74
Račun na koji se može izvršiti devizna uplata (komercijalna banka):
9031017583846EUR
Primalac: Lazar Jovanović Svrha uplate: Donacija
Visina iznosa uplate treba da ostane u okvirima mogućnosti svakog pojedinca!
Svaki doprinos je dragocen i od srca cenjen.
Hvala,

Sa poštovanjem,
U.O. JK Lamar
Dobar vetar i mirno more!


 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail