KRSTARENJE LUX JAHTOM VOLOS

Kala Nera, Trikeri, Afisos, Avra

KRSTARENJE LUX MOTORNOM JAHTOM ZALIV VOLOS

8 dana / 7 noći

Kala Nera – Trikeri – Afissos – Avra


SEA RAY42 – MOTORNA JAHTA ZA VRHUNSKI PROVOD

Sea Ray42 je motorna jahta dužine 46 fita,  luksuzno opremljena da primi do 8 osoba.

Sastoji se od:

  • dve dvokrevetne master kabine sa francuskim ležajem
  • jedne brodske kabine sa francuskim ležajem
  • salon (garnitura ležaj za dve osobe)
  • opremljena kuhinja
  • kokpit gornje platforme
  • sun deck – gornja platforma sa garniturom
  • skiper kabina
  • prostrana paluba, pramac sa dušecima za sunčanje

This slideshow requires JavaScript.

Zainteresovani za krstarenje lux motornom jahtom zalivom Volos?

Za sva pitanja u vezi akcijskih cena krstarenja, sadržaja programa i drugih stvari koje mogu da vas zanimaju, slobodno nas nazovite na:


PROGRAM

Volos se nalazi na istočnoj obali Grčke, a poznat je po tome što je treća luka po veličini. Tokom sedam dana obilazićemo mesta i plaže u zalivu Volos.

1. DAN SUBOTA

Krstarenje započinjemo u luci Volos, ukrcavanjem na brod u 15 časova, upoznavanjem posade, snabdevanjem zalihama i overavanjem dokumentacije za plovidbu.

2. – 7. DAN (NEDELJA – PETAK)

Kala Nera – U prevodu s grčkog dobra voda. Najpoznatije turističko mesto na obali zaliva u podnožiju planine Pilion. Zahvaljujući predivnim plažama i blizini Piliona koji obezbeđuje prijatne noćne temperature, Kala Nera je izrastao u turistički centar regije koji posećuju gosti iz cele Evrope i malobrojni gosti iz Srbije, koji su doznali za njegovu lepotu.

Trikeri – Polustrvo na kome se nalazi nadaleko čuvena plaža koju posećuju čak i gosti koji su smešteni na Skiatosu. U blizini se nalazi i maleno ostrvo Palio Trikeri, još lepši raj plave plaže jedne od najčistijih u Evropi i zelene obale prekrivene hladom četinara.

Avra – Ko god je nekada kupio vodu za piće u Grčkoj, popio je čašu Avre.

Afisos – Kada sam ga prvi put posetite osećaćete se kao da ste izašli iz vremeplova i zakoračili u neku scenu iz čuvenog filma “Grk Zorba”. U Afisosu je vreme stalo, meštani pletu svoje mreže i u lokalnim kafanicama ispijaju cipuru (uzo) uz nadaleko čuveno meze od morskih plodova. Posle tog iskustva, teško da ćete nešto drugo da naručite u kafani kada se zateknete u nekom drugom mestu voloskog zaliva. Neverovatno iskustvo za prave hedoniste koje se ne može opisati, mora doživeti.

Još mnogo plaža i mesta u zalivu koje treba posetiti, a koje će vam skiper predložiti u zavisnosti od vaših interesovanja.

8. DAN SUBOTA

Doručak, pakovanje, u 10 časova pozdrav, doviđenja i mirno more do novih avantura…

Cenovnik krstarenje lux motornom jahtom zaliv Volos 2020.