FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Svi za jednog jedan za sve

Jedrenje kao team buliding

Jedrenje razvija mentalne, a ne zahteva neke posebne fizičke sposobnosti, tako da se jedrenjem mogu svi ravnopravno baviti. Boravak na jedrilici usmerava članove tima da poboljšaju međusobnu komunikaciju, tako da ekipa tokom jedrenja unapređuje međusobno poverenje i solidarnost.

Možda ne možemo ukrotiti vetar, ali možemo podesiti jedra

skiper

Jedrenje unapređuje koordinaciju rada tima, zbog toga što upravljanje jedrilicom zahteva istovremeno ili pravovremeno obavljanje nekoliko radnji. Pojedinac može svojim delovanjem da poboljša efikasnost cele ekipe, što dovodi do prirodnog usklađivanja uloga u timu.

Ako kaniš pobjediti, ne smiješ izgubiti

10552511_687606454652947_2675537797592628211_n

Najčešće se za tim bonding aktivnosti koriste razna takmičenja ili društvene igre, u kojima se jedan deo tima takmiči protiv drugog. Na jedrenju smo svi na istom brodu i zajedničkim radom se postiže uspeh, tako da se ne razvija rivalitet unutar tima. Timskim radom se lakše prevazilaze prepreke na koje nailazi. Time se postiže jedinstvo ekipe o shvatanju važnosti prihvatanja zajedničkih ciljeva na putu do uspeha.

Zabavno i za pamćenje

Jedrenje u Grčkoj

Jedrenje je zabavno! Dobro planirano jedrenje podrazumeva rad, boravak u prirodi, međusobno razumevanje i opuštanje, kombinovano s lepotom mesta koja posećujemo. Tim se po povratku s jedrenja čak i godinama rado seća boravka na jedrilici, jer jedrenje donosi uvek neponovljive doživljaje i iskustva.

Cena

grcka-jedrenje-cene

Jedrenje kao team bulidng aktivnost je povoljno. Cena jedrenja je približno jednaka drugim višednevnim vidovima team builidnga. Pri tome su postignuti rezultati značajno veći i prepoznaje se njihov uticaj u dužem periodu.

Zainteresovani?

Ako vam je ovaj članak pobudio interesovanje i počeli ste da razmišljate o tome da jedrenje možda bude vaša sledeća team building aktivnost, pogledajte program tim bilding jedrenje.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail