FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Postoje deca u mom gradu koja su odrasla bez ikoga svog, a imaju sve petice, nagrade na takmičenjima. Dvoje su na fakultetima sa prosekom preko 9.5.

Niko od njih nikada nije bio na moru…

moana38 3x

Dr Vladimir Vasiljev, naš član i pre svega prijatelj je pokrenuo akciju koju svim srcem i resursima kluba želimo da podržimo. Najmanje što možemo učiniti je da podelimo ovaj post (a verujte i to je veliki korak). Sledeći korak je da učestvujemo u akciji koju je Vladimir pokrenuo…

Jer ova deca to sigurno zaslužuju i treba da znaju da je neko primetio njihov trud i rad…  Mi odrasli smo svi doživeli nekada da pomislimo “jest, neko će ti reći hvala.” A ja želim da ovoj deci kažem HVALA što se trude da postanu vredni i kvalitetni ljudi. 

Pogledajte više o tome u nastavku originalnog teksta koji je je Vladimir objavio:

Poziv pravnim licima za podršku humanitarnoj akciji:
Kao što (ne) znate, moja malenkost tokom leta, iz hobija, ćeifa i ličnog zadovoljstva, radi kao profesionalni skiper sa međunarodnom dozvolom za jedrilice i katamarane do 17m, vozeći lične i poslovne prijatelje na krstarenja Grčkim ostrvima.
U saradnji sa Klubom kapetana, čiji sam član i Centrom za pružanje usluga socijalne zaštite mog grada, želim da ostvarim ideju koju sam nedavno osmislio – da decu koja su odrasla bez roditelja vodim na jedrenje. Postoje deca u mom gradu koja su odrasla bez ikoga svog, a imaju sve petice, nagrade na takmičenjima, a dvoje su na fakultetima sa prosekom preko 9.5. Niko od njih nikada nije bio na moru.
Zato pozivam vlasnike preduzeća koja će iskazati dobit na kraju godine da iskoriste mogućnost i umesto državi, do 5% dobiti usmere u humanitarne svrhe putem ugovora o donaciji. Praktično, neće ih koštati ništa, dobiće besplatnu reklamu jer će mediji pratiti akciju, a pre svega će učiniti nešto humano.

Za sve detalje sam dostupan (vladavasiljev@gmail.com, 0648116400)   Linkedin objava: 

Hvala na podršci. Živeli!   Vladimir Vasiljev

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail