TIM BILDING JEDRENJE

Možda ne možemo ukrotiti vetar, ali možemo podesiti jedra

 

TIM BILDING JEDRENJE

(tura i program jedrenja po dogovoru)

Program od: 3 , 5 ili  7dana


 

JEDRENJE JE DRUGARSTVO

Hajde da od skupa kvalitetnih profesionalaca, napravimo dobru ekipu. Po završenom jedrenju vratiće se kao složan tim u kome se članovi dobro poznaju, od ranije po profesionalnim veštinama, a sada i ličnim osobinama. Dugo će se prepričavati doživljaji, jer prijateljstva ostvarena na jedrenju zbog zajedničkih uspeha bude lepa sećanja svim članovima ekipe. 

Do jedinstva tima se dolazi prirodno i nenametljivo jer okolnosti u kojima se nalazimo iziskuju timski rad. Naši skiperi (instruktori jedrenja) upoznaju učesnike sa osnovama jedrenja, tako da se usvajajući nova znanja tim osposobljava za prevazilaženje prepreka u za sve učesnike jednako nepoznatoj, ali zanimljivoj oblasti. 

Dosadašnje iskustvo nam kazuje, da se članovi ekipe s jedrenja vraćaju kao prijatelji čak i ako se nisu dobro poznavali pre dolaska na jedrilicu. Zbog toga je jedrenje jedna od najboljih team building aktivnosti.

 

 

Nekada smo bili samo kolege a sada smo kolege i PRIJATELJI


Svi smo pobednici!  Za razliku od tačkmičarskih aktivnosti kada uvek imamo pobednike i pobeđene, na jedrenju smo svi pobednici jer samo zajedno sinhronizovanim radom možemo da napravimo “magiju” i da nas vetar ponese kuda mi želimo. Ovde nema pobeđenih jer cela ekipa teži ka istom cilju. Uz pomoć iskusnih instruktora jedriti nije naročito teško, ali i tu postoji napredak pa ćemo kasnije s ponosom prepričavati kako sada s lakoćom hvatamo vetar. Svi vam govore o usklađenosti, ali za jedrenje je najvažnije poverenje među članovima ekipe. Važno je da znam da će moj kolega u pravom trenutku popustiti konop koji ja upravo sada zatežem…  Već drugoga dana, znam da će moj prijatelj sigurno u pravom trenutku priskočiti i da ćemo zajedno razviti jedro. 

Uz naše instruktore, po potrebi angažujemo trenere specijalizovane za tim bilding aktivnosti i druge stručnjake u zavisnosti od ciljeva tim bildinga. 

Jedrenje nije fizički zahtevno, deca se već od 7 godina bave jedrenjem na manjim jedrilicama, mi odrasli zato jedrimo na velikim jedrilicama i u zrelim godinama, kao što naš Kapetan John III aktivno jedri u svojoj 74 godini. A mi smo tu negde između, u najboljem dobu za uživanje i druženje. 

Tokom našeg aktivnog druženja plovićemo, naučićemo navigaciju, posetićemo skrivene plaže i uvale za koje znaju samo pravi “morski vukovi”, družićemo se na pustom ostrvu koje iskusni posećuju zbog odlične taverne i noći u mirnoj uvali a već sledeće večeri smo među neonskim svetlima promenade na Skiatosu.

Uz dogovor sa vama, kreiraćemo turu uvažavajući postizanje predviđenih ciljeva ekipe. Izborom rute jedrenja i odabirom mesta koja posećujemo prilagodićemo intezitet aktivnosti potrebama i mogućnostima tima. 

Posle završene plovidbe imamo utisak kao da smo proveli mnogo više dana zajedno nego što nam to kalendar pokazuje. Jer u toku jednoga dana posetimo nekoliko mesta, bavimo se raznim aktivnostima, često upecamo i neku tunu, ko želi može i roniti, saznamo dosta o bogatoj istoriji mesta koja posećujemo (iz Volosa je Jason sa svojim argonautima pošao u potragu za zlatnim runom) a večeri provodimo u upoznavanju turističke ponude Skiatosa, Skopelosa, Evije. Na kraju dana punog lepih utisaka prenoćimo na našoj jedrilici. 


 

Smeštaj na jedrilici:  

Jedrilice na kojima plovimo su opremljene za udoban boravak za predviđen broj osoba. Dobro opremljena kuhinja ( frižider, štednjak na plin , posudje, sudopera) u kojoj se može pripremiti svako jelo ili osveženje. Kupatila ( WC, lavabo tuš, topla voda ). Dvokrevetne kabine sa plakarom i dosta pregrada, pretinaca za odlaganje. 

Na palubi u kokpitu je udoban prostor za sedenje i boravak, rasklopivi sto i tapacirane klupe. Audio sistem u salonu i zvučnici na palubi.  Navigacioni instrumenti, GPS, sonar, VHF radio, radar, dubinomer… 

Zahvaljujući odličnoj pokrivenosti regije mobilnim signalom WIFI je dostupan svo vreme boravka na jedrilici. Solarne ćelije i inverter na 220V zadovoljavaju sve potrebe punjenja baterija. Iako smo na usamljenoj plaži ili plovimo između ostrva možemo uvek poslati mail ili održati sastanak na daljinu. 

Jedrilice na kojima plovimo možete pogledati ovde : Naša flota – jedrilice.  Takođe možemo obezbediti bilo koju konfiguraciju kabina, godište jedrilice ili katamarana.

Jedrenje je kao prava ljubav, svaki sledeći put drugačija, lepša, nezaboravna…  

Jedrimo u Grčkoj. Isplovljavamo iz luke Volos. Do Volosa se iz Beograda stiže za 8-9 sati vožnje auto putem. Možemo organizovati prevoz a imamo i obezbeđen parking. Okupljamo se prvoga dana u prepodnevnim časovima, isplovljavamo oko 14h a napuštamo jedrilicu poslednjeg dana jedrenja oko 10h.

 Pored uobičajenoh 7 dana možemo da organizujemo turu na 5 dana ili vikend jedrenje 3 dana. 

U našem brodskom dnevniku možete pročitati više o tim bilding jedrenju, ovde : 5 razloga zašto je jedrenje najbolji tim bilding

ZAINTERESOVANI ZA TIM BILDING?

Ukoliko razmišljate o jedrenju kao tim bilding aktivnosti za vaš tim, slobodno nam se obratite. A mi ćemo vas kontaktirati u roku od 24 časa, da o tome porazgovaramo i dođemo do najbolje opcije za vas i vaše potrebe.

Ili nas pozovite (+381) 060.0333.001 i za nekoliko minuta razgovora ćemo zajedno lako pronaći najbolje rešenje.

7 + 14 =