TIM BILDING JEDRENJE

Možda ne možemo ukrotiti vetar, ali možemo podesiti jedra

TIM BILDING JEDRENJE

8 dana / 7 noći

(ruta i program jedrenja po dogovoru)


JEDRENJE JE DRUGARSTVO

Hajde da za uobičajenih 7 dana, od skupa kvalitetnih profesionalaca, napravimo dobru ekipu. Po završenom jedrenju vratiće se kao složan tim u kome se članovi dobro poznaju, od ranije po profesionalnim veštinama, a sada i ličnim osobinama.

Do jedinstva tima se dolazi prirodno i ne nametljivo jer okolnosti u kojima se nalazimo iziskuju timski rad. Naši skiperi (instruktori jedrenja) upoznaju učesnike sa osnovama jedrenja, tako da se usvajajući nova znanja tim osposobljava za prevazilaženje prepreka u za njih svima jednako nepoznatoj, a zanimljivoj oblasti.

Dosadašnje iskustvo nam kazuje, da se članovi ekipe s jedrenja vraćaju kao prijatelji čak i ako se nisu dobro poznavali pre dolaska na jedrilicu. Zbog toga je jedrenje jedna od najboljih team building aktivnosti.

U dogovoru sa vama, kreiraćemo turu jedrenja uvažavajući postizanje potrebnih ciljeva ekipe. Izborom rute jedrenja i odabirom mesta koja posećujemo prilagodićemo intezitet aktivnosti potrebama i mogućnostima tima.


ZAINTERESOVANI ZA TIM BILDING?

Ukoliko razmišljate o jedrenju kao tim bilding aktivnosti za vaš tim, slobodno nam se obratite. A mi ćemo vas kontaktirati u roku od 24 časa, da o tome porazgovaramo i dođemo do najbolje opcije za vas i vaše potrebe.

4 + 3 =