FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Najveći broj programa jedrenja traje 7 dana, od subote do subote. Dok jedrimo, smešteni smo na samoj jedrilici, što predstavlja i jednu od posebnih draži ovakve vrste letovanja.

S druge strane, navikli smo da nam godišnji odmor traje bar 10 dana – toliko nam je najmanje potrebno da zaista napravimo predah od svakodnevnog života. Kako volimo da se na što bolji način pobrinemo za naše jedriličare, ove godine u ponudi imamo apartmanski smeštaj za dve, tri, četiri ili pet osoba. Tako da možete da se odmorite posle jedrenja, pripremite pre jedrenja ili jednostavno da odmor provedete ovde.

Apartmani se nalaze u malom ribarskom selu po imenu Kato Gatzea, na samoj obali mora ispod planine Pelion (Pilio). Ovo je regija gde sami Grci idu na letovanje, zato što znaju šta je čista priroda i lepota. Kato Gatzea se nalazi  na svega 10 km od Volosa, treće grčke luke po veličini, i 2 km od poznatog turističkog mesta Kala Nera. Za sve detalje i upite pišite nam na info@grckajedrenje.com ili nas nazovite na 060 0333 001

Dobro nam došli 🙂

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail