JEDRENJE KIKLADI

Mikonos, Delos, Paros, Kitnos, Egina

PROGRAM JEDRENJE KIKLADI

8 dana / 7 noći

Sunion – Siros – Mikonos – Delos – Paros – Milos – Kitnos – Egina – Atina


Cenovnik programa jedrenje Kikladi 2021.

Pogledajte cene jedrenja, popuste i pogodnosti koje možete da ostvarite učlanjenjem u Klub Kapetana


PROGRAM

1. DAN SUBOTA

Atina – marina Alimos, 17 časova ukrcavanje na jedrilicu, upoznavanje posade, snabdevanje zalihama i overa dokumentacije za plovidbu u kapetaniji. Nakon toga polazak za Sunion na kome se nalazi Apolonov hram i gde je kažu najlepši zalazak sunca u kome je uživao i sam Apolon. Naše prvo noćenje na jedrilici provodimo ovde.

2. DAN NEDELJA

Polazimo za Siros. Celodnevno uživanje na plažama ćemo završiti večernjim izlaskom. Našu drugu noć na jedrilici provodimo na Sirosu.

3. DAN PONEDELJAK

Ujutru isplovljavamo ka Mikonosu, jednom od najatraktivnijih ostrva Kiklada. Posetićemo poznate plaže koje mame posetioce sa svih krajeva sveta. Uveče osetiti ukus nezaboravnog provoda na Mikonosu. Treću noć provodimo na jedrilici na Mikonosu.

4. DAN UTORAK

Isplovljavamo ka ostrvu Delos. Ovo ostrvo muzej, kako ga još mnogi s pravom nazivaju, osim svoje prelepe obale poseduje još mnoštvo razloga da zavirimo u kopneni deo ostrva udaljen od plaža i uvala. Produžićemo plovidbu za Paros, gde posle uživanja na plažama provodimo našu četvrtu noć na jedrilici.

5. DAN SREDA

Ujutru isplovljavamo za ostrvo Milos. Jedno od ostrva nadaleko čuveno po lepotama koje pruža posetiocima. Petu noć prvodimo na jedrilici na ostrvu Milos.

6. DAN CETVRTAK

Polazimo ponovo ka ostrvu Kitnos. Jedinstveni topli izvori se nalaze na Kitnosu. Ovaj prirodni đakuzi ostaje zabeležen u prijatnom sećanju, a i na prelepim fotografijama koje ćemo poneti odavde. Šestu noć jedrenja ćemo provesti na našoj jedrilici.

7. DAN PETAK

Polazimo ka ostrvu Egina. Na ovom ostrvu se nalazi manastir svetog Nektarija, isceljitelja koji pohode ljudi iz celoga sveta tražeći pomoć za najteže bolesti. Neretko je i dobijaju, a postoje mnoga svedočanstva o isceljenju koje su mnogi ovde doživeli.

Pored poznatih plaža koje ćemo posetiti preko dana, ne smemo propustiti ni večernji provod. Krem Atine je na Egini. Atinjanin koji drži do sebe vikende i slobodno vreme provodi na ovom mondenskom ostrvu. Za sedmo veče našeg krstarenja odabrali smo ostrvo koje pruža najbolji noćni provod. Noćenje.

8. DAN SUBOTA

Rani polazak za Atinu. U marinu Alimos stižemo u prepodnevnim satima, doručak , pakovanje i pozdrav. Doviđenja i mirno more do novih avantura…

Cenovnik programa jedrenje Kikladi 2021.

Pogledajte cene jedrenja, popuste i pogodnosti koje možete da ostvarite učlanjenjem u Klub Kapetana

– Z@branjeno kopiranje i objavljivanje celine ili delova sadržaja bez saglasnosti Kluba Kaptena. Pitajte, dozvolićemo –