JEDRENJE SARONIKI ATINSKA REGIJA

Poros, Ermioni, Speces, Metani, Egina

PROGRAM JEDRENJE SARONIKI ATINSKA REGIJA

8 dana / 7 noći

Atina – Poros – Idra – Ermioni – Speces – Metani – Egina – Atina


Cenovnik programa jedrenje Saroniki atinska regija 2021.

Pogledajte cene jedrenja, popuste i pogodnosti koje možete da ostvarite učlanjenjem u Klub Kapetana


PROGRAM

1. DAN SUBOTA

Atina – marina Alimos, 17 časova ukrcavanje na jedrilicu, upoznavanje posade, snabdevanje zalihama i priprema u kapetaniji dokumentacije za plovidbu. Naše prvo noćenje na jedrilici.

2. DAN NEDELJA

Ujutru isplovljavamo ka Parosu. Posetićemo prelepe plaže na ostrvu Paros. Celodnevno uživanje na plažama ćemo završiti večernjim izlaskom. Našu drugu noć na jedrilici provodimo na ostrvu Paros.

3. DAN PONEDELJAK

Ujutru isplovljavamo ka mestu Ermioni na Peloponezu. Ermioni je okružen uvalama i skrivenim plažama čije lepote umeju otkriti samo lokalni ribari ili pak, kao u našem slučaju, iskusni moreplovci koji su proveli više od destet godina jedreći ovim vodama. Treću noć provodimo na jedrilici u Ermioni.

4. DAN UTORAK

Isplovljavamo ka ostrvu Speces. Uživamo na plažama koje posećuje atinski i svetski džet-set. Ovde nije ništa neobično ako primetite da je na plaži do vas neko od poznatih svetskih ličnosti. Ostrvo je poznato po lepoti prirode, plažama i lepotama letnjih večeri na ostrvu.

Naime, Speces bije glas da ima najviše zvezda tokom noći, noćno nebo izgleda kao da ga prosto možemo rukom dohvatiti. Pravi prizor koji objašnjava izraz – zvezdani svod. Ovde provodimo našu četvrtu noć na jedrilici.

5. DAN SREDA

Ujutru isplovljavamo za ostrvo Idra. Ostrvo Idra je uvršteno u deset najlepših svetskih ostrva. Netaknuta očuvana priroda je na ovom mestu pokazala sve svoje lepote, a ljudi su ih sačuvali. Idra je poznata i po tome što je ona ostrvo bez automobila, to je još jedan korak u očuvanju njene lepote.  Petu noć prvodimo na jedrilici na ostrvu Idra.

6. DAN CETVRTAK

Polazimo ponovo ka Peloponezu. Mesto Metani je nezaobilazna tačka svih jedriličarskih tura oko Peloponoza. Mnoštvo mesta koja svojom lepotom privlače, puno plaža s kojih ćemo poneti najlepše fotografije. Mesto je poznato po lekovitoj vodi sumpornih izvora. Šestu noć jedrenja ćemo provesti na našoj jedrilici.

7. DAN PETAK

Polazimo ka ostrvu Egina. Krem Atine je na Egini. Atinjanin koji drži do sebe vikende i slobodno vreme provodi na ovom mondenskom ostrvu. Pored poznatih plaža koje ćemo posetiti preko dana ne smemo propustiti ni večernji provod. Za sedmo veče našeg krstarenja odabrali smo ostrvo koje pruža najbolji noćni provod. Noćenje.

8. DAN SUBOTA

Rani polazak za Atinu. U marinu Alimos stižemo u prepodnevnim satima, doručak,  pakovanje i  pozdrav. Doviđenja i mirno more do novih avantura…

Cenovnik programa jedrenje Saroniki atinska regija 2021.

Pogledajte cene jedrenja, popuste i pogodnosti koje možete da ostvarite učlanjenjem u Klub Kapetana

– Z@branjeno kopiranje i objavljivanje celine ili delova sadržaja bez saglasnosti Kluba Kaptena. Pitajte, dozvolićemo –